Standplasser på Grasåsen

Årsmøtet vedtok at det til ekstraordinært årsmøte skulle legges fram planer og budsjett for eventuell bygging av flere standplasser med tilhørende fasiliteter på Grasåsen. Styret har i mellomtiden mottatt innspill på utforming og valgte derfor å legge fram det nye forslaget for det ekstraordinære årsmøtet.
Det nye innspillet ble vedtatt ført videre.

Det opprettes en arbeidsgruppe som rapporterer til styret. Styret står fortsatt ansvarlig for å innhente nødvendige godkjenninger i klubben. Arbeidsgruppen ledes av Rolf Vegard Hansen. Rolf Vegard er avhengig av å få med ressurspersoner og er allerede godt i gang med å sette sammen gruppen.
Det er en fordel om gruppen blir satt sammen av folk med forskjellig kompetanse og har du noe å bidra med så blir det satt pris på. Om du ikke blir en del av styringsgruppen vil din kompetanse sannsynligvis bli verdsatt og benyttet i deler av arbeidet. Fortell Rolf Vegard hva du tror du kan bidra med.

Gruppen skal utarbeide tegningsunderlag som kan brukes til å søke godkjenning hos både Politiet og kommunen. Søknader skal sendes og det må også være noen som kan svare ut spørsmål de enkelte myndigheter måtte ha. I tillegg skal det settes opp budsjett for utbyggingen og opprettes kontakt med mulige leverandører. Gruppen kan kontakte og benytte eksterne aktører ved behov.

Kontakt styret (leder@bjorkelangenpk.no) eller utvalgets leder Rolf Vegard (umulig@hotmail.com) hvis du er interessert eller har informasjon som kan være nyttig for oss.

Nedenfor er en enkel skisse av hvordan vi nå tenker at det skal bli. Eksisterende del er dagens standplasser og kontor. Tilbygg settes opp i forkant av dette. Blinkstativ bygges/flyttes og gjøres klar med forskjellige avstander tilpasset Norgesfelt. Gruppa ser også på muligheten til å tilrettelegge for andre øvelser som for eksempel PPC1500.